ChromaLuxe by FotoPhono

 

FotoPhono AS Investert i Nord-Europas Største Varmepresse for ChromaLuxe-Produksjon

Hos FotoPhono AS er vi stolte av å kunngjøre vår nyeste investering i Nord-Europas største varmepresse fra Sefa. Denne toppmoderne pressen lar oss produsere imponerende ChromaLuxe-bilder i størrelser opp til 120×240 centimeter, og tar høy kvalitet innen fotografiske og kunstneriske trykk til nye høyder.

Hvorfor ChromaLuxe?

ChromaLuxe er kjent for sin overlegne sublimeringstrykkteknikk, som tilbyr en rekke fordeler:

Fargerike og Skarpe Detaljer: Sublimasjonstrykk tilfører fargestoffer direkte inn i materialet, noe som resulterer i bilder med strålende farger og eksepsjonell klarhet. Prosessen sikrer at hver detalj fanges med presisjon.

Holdbarhet: ChromaLuxe-trykk er utrolig holdbare. Bildene er motstandsdyktige mot riper, fuktighet og falming, noe som gjør dem perfekte for både innendørs og utendørs bruk. ChromaLuxe gir 60 års garanti på bildekvaliteten for innendørs bruk og minst fem år for utendørs bruk.

Lettvekt og Enkle å Håndtere: Til tross for deres store størrelse, er ChromaLuxe-panelene lette, noe som gjør dem enkle å transportere og installere. Dette er ideelt for gallerier, utstillinger og ulike visningsmiljøer.

Allsidighet: Med muligheter for både matte og glansede overflater, kan ChromaLuxe-trykk oppnå en rekke effekter, inkludert teksturerte overflater som fremstår tredimensjonale. Denne allsidigheten gjør dem egnet for en rekke kunstneriske og kommersielle applikasjoner.

Opplev Kraften til ChromaLuxe