Personene bak Phoenix

Daglig leder

Jonn Kordahl er daglig leder i Phoenix Audiovisual. Han har 27 års bransjeerfaring og har i en årrekke jobbet som leder i de audiovisuell fagmiljøene. Før han jobbet i Phoenix Audiovisual har han jobbet i Atea og FotoPhono. Som leder har han hatt ansvar for personal, økonomi, optimalisering av prosesser samt tilhørende forretningsplaner. Bak seg har han skolering i prosjektledelse gjennom Holte Prosjekt og Metier, lydteknikk fra NISS, samt flere lederutviklingsprogram. Jonn er sikkerhetsklarert.

Leder salg, marked & partner

Daniel Wormnæs er leder for salg, marked & partner i Phoenix Audiovisual. Han har 19 års bransjeerfaring og har mange år bak seg som leder i salgs- og partnerrollen. Før han jobbet i Phoenix Audiovisual har han jobbet i Atea og FotoPhono med samme roller. Som leder har han hatt ansvar for personal, budsjetter, prosesstyring, og tilhørende forretningsplaner. Bak seg har han skolering i prosjektledelse gjennom Holte Prosjekt og Metier, samt flere lederutviklingsprogram. Daniel har vært i front for mange av de største audiovisuelle casene som er gjennomført i Norge, både som rådgiver og løsningsselger. Daniel er sikkerhetsklarert.

Leder teknisk & service

Geir Juvdal er leder for teknisk & service i Phoenix Audiovisual. Han har 27 års bransjeerfaring og har mange år bak seg som leder i tekniske avdelinger. Før han jobbet i Phoenix Audiovisual har han hatt fagrelevante stillinger i Atea, FotoPhono og NRK. Som leder har han hatt ansvar for personal, økonomi og gjennomføringer av jobber. Geir har skolering i prosjektledelse gjennom Holte Prosjekt og Metier, lydteknikk fra NISS samt flere lederutviklingsprogram. Han er også en solid senior innenfor programmering, tekniske gjennomføringer og prosjektledelse. Geir er sikkerhetsklarert og har gjennomført NSM Tempest kurs.

Kontakt oss

FotoPhono Imaging AS
Postboks 514 Økern
0512 Oslo

+47 22 22 21 10
post@imaging.no

Besøk oss

FotoPhono Imaging AS
Alf Bjerckes vei 10
0582 Oslo

Åpningstider:
Man–fredag 08.00–16.00

FotoPhono Imaging

©2016–2019 FotoPhono Imaging AS
Org. nr: 997 352 262

Websider fra: Websidehjelp